Més de 100 anys de experiència

La nostra empresa té un caràcter familiar des del seu inici, l’any 1914 fins ara, J. Gigó, una família dedicada en el ram de la construcció.

Som una empresa especialista, en la rehabilitació i restauració d’edificis, reforços estructurals, aluminosi, patis, impermeabilitzacions, remuntes i patrimoni històric.

Tenim una dilatada experiència en el sector, adquirida realitzant i participant en projectes de referència en la ciutat i donant serveis a una llarga llista de comunitats de propietaris, a societats patrimonials, administradors, arquitectes i estaments oficials.
Profesionalitat
Discreció i Rapidesa
Garantia de Qualitat

Més de 800 façanes

Tenim i col·laborem en personal altament especialitzat, amb l’experiència necessària per al desenvolupament del seu treball i en una constant formació tant en nous materials com en les tècniques de construcció més innovadores.

Disposem d’un departament tècnic propi, que controla i supervisa totes les nostres actuacions.

Hem treballat en totes les èpoques d’aquest país, i sempre hem seguit la mateixa línia de treball. Ocupant-nos de que les feines no interfereixin en el dia a dia dels nostres clients.

A tot això i gràcies a la nosta Garantia de Qualitat i servei podem dir que tenim més de 800 façanes fetes a la Ciutat de Barcelona i Província.
Contacta'ns

Estàs interessat en els nostres serveis?

Contactar